Música
Martes 22/5 de 2018   19.00

(Ciutat Vella)
Entrada libre

La sala de la Muralla del col·legi major Rector Peset acull l’exposició 10 anys compartint vida’ amb motiu del X Aniversari de l’Associació Amics de la Nau Gran 2008-2018 ’ que mostra la seua evolució durant aquest període. L’associació d’Amics de la Nau Gran va nàxier l’any 2006 a partir de la iniciativa d’un grup de sis participants en el programa La Nau Gran, que amb el suport d’alguns dels seus professors van engegar un projecte d’associació cultural amb una finalitat inicial de complimentar les activitats que el programa La Nau Gran oferia als seus estudiants, poc a poc aquella iniciativa va anar prenent força fins que en 2007 passen a formalitzar la seua inscripció en el registre d’associacions de la Generalitat. Aquesta exposició commemora els 10 anys de l’associació és un recorregut per les diferents activitats que al llarg de tot aquest temps han anat desenvolupant els seus membres tant participant en tallers, eixides, excursions, viatges i moltes altres activitats. Així mateix es podrà gaudir de les pintures, fotografies i relats que han guanyant els diferents certamens convocats al llarg de la darrera dècada. La xifra de persones sòcies de l’associació (1.500 en l’actualitat) és un reflex de les seues inquietuds i motivacions per participar d’un envelliment actiu i participatiu que els permeta continuar actius. La Universitat de València a través del programa La Nau Gran ofereix una oportunitat de participació a les persones majors de 55 anys amb ganes de continuar creixent i aprendre d’incorporar-se a la universitat. Així, els permet compartir hores de docència amb els alumnes de la universitat i propicia la seua participació en un entorn universitari real.

Activitats complementaris
Hi ha previstes dues activitats complementàries a l’exposició a banda de la gran quantitat d’activitats que l’associació ha vingut desenvolupant des del mes de gener, per celebrar el seu desè aniversari. El dia 16 de maig a les 12 hores, hi haurà una taula redona amb els membres majors de 80 anys que formen part de l’associació, sota el nom ‘Tinc més de 80 anys, ¿i? Es tracta d’una trobada informal amb quatre persones de l’associació que ens transmetran els seus “secrets” per a estar actius, amb entusiasme i amb ganes de saber i conèixer més.

El proper 22 de maig a les 19.00h es celebrarà, a la pròpia Sala de la Muralla, un concert de piano a càrrec d’Andreu Soler.

Inauguració: dimarts, 8 de maig a les 19.00h.
L’exposició romandrà oberta al públic del 8 de maig al 3 de juny, de dimarts a diumenge d’11’00 a 19’00 hores, a la Sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset de la Universitat de València (Plaça Forn de Sant Nicolau, 4, València).

Ciutat Vella