Clàssica | Música
Viernes 10/9 de 2021   19.00
Centre del Carme
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

Des de la seua creació l’any 1987, el grup Capella de Ministrers, baix la direcció de Carles Magraner, ha desenvolupat una important tasca investigadora i musicològica en favor el patrimoni musical espanyol, des de l’Edat Mitjana fins al segle XIX. El resultat, transformat en testimoni musical, conjuga a la perfecció tres factors clau: el rigor històric, la sen-sibilitat musical i, molt especialment, un incontenible desig de comunicar-nos i fer-nos partícips d’aquestes experiències.

L’activitat concertística de la formació ha estat molt intensa des de l’inici de la seua activitat, participant en nombrosos festivals i realitzant gires de concerts tant a nivell nacional com internacional, així com recorrent les millors sales de música d’Espanya: Auditori Nacional d’Espanya , Palau de la Música de València, Palau de la Música Catala-na, Auditori de Lleó, Teatre de la Maestranza, l’Escorial, Centre Conde Duque, Auditori de Castelló, Teatre Cervantes …..

La seua activitat ha anat més enllà del que és estrictament musical, realitzant incursions en les arts escèniques en col·laboració amb reconeguts directors com Àlex Rigola, Juli Leal, Vicent Genovés, Jaume Martorell i Bigas Luna així com coreògrafs i músics d’altres disciplines. La seua música de El Cant de la Sibil·la forma part de la banda sonora de la pel·lícula Son de mar de Bigas Luna.

Centre del Carme Ciutat Vella

Calle Museu, 2
46003 Valencia