Jueves 2m diaspora
Música
Jueves 2/5 de 2019   22.30
La peligro
Valencia (Universitats)
5/8€

Comencem el mes de maig amb el triple concert de Diàspora + Sudestada + Asqueiot i després Music Box! La nostra festa oficial dels dijous, on tu tries la música que sona!

Diàspora

Diàspora és la voluntat d’arrelar i conviure en un nou entorn malgrat les dificultats, el manteniment de la pròpia identitat i la resistència a la homogeneïtat imposada.

Tots els membres som de la Marina Alta però de diferents poblacions i cadascun aporta un granet d’arena al col·lectiu, on es prenen les decisions de manera assembleària.
Les lletres, generalment, parlen de situacions actuals des d’una òptica crítica i autocrítica constructiva.
Les influències del col·lectiu són diverses, però tenim grups fetitxe en comú dins del rock enèrgic.

Miembros del grupo :
Adrià Ribes (Bateria), Francesc Sedeño (Baix), Arnau Castell (Guitarra), Enric Moll (Guitarra), Bernat Conca (Veu).
Projecte musical format en 2017 a Madrid per alguns vells coneguts de l’escena, com Mario C. Vaises (Khmer), Peter López (Waylon Jones), Jorge Urosa y Fernando Lamattina (This Thing Called Life). El seu nom el prenen prestat dels vents freds que recorren el Riu de la Plata just abans de l’arribada de l’hivern, i com arrossegada per ells, la seua música viatja des del crust-punk més cru, travessant l’amplitud del post-hardcore fins a arribar als paisatges densos i foscos del post-metall. Després d’un any rodant per la península editen ara el seu primer llarg, titulat  “YO SOY EL MAR”, amb l’ajuda de The Braves Records, Odio Sonoro y Kill Vinyl.
Asqueiot son un Power Duo de Baix i bateria de rock de la Ribera naixcut en 2015.

Obertura de portes: 22:30h Entrada concert: 5€

…i després …. Music Box! Elige la música que suena el jueves en La Peligro

La peligro Universitats

Pl. Honduras, 37
46022 Valencia