Tallers | Menuts
Domingo 29/11 de 2020   10.30
Jardí Botànic
Valencia (Extramurs)
Entrada libre

DIA: 29 de novembre
HORARI: de 10:30 a 12:30 h
LLOC: L’Umbracle i els voltants
EDAT: de 7 a 12 anys  
PREU: gratuït
 AFORAMENT: limitat a 15 participants. Cal inscripció prèvia.

DESCRIPCIÓ
Dintre de la setmana de la ciència del Jardí Botànic, per a mostrar als visitants la tasca científica que realitza, hem preparat una activitat especial per al mateix temps fomentar les vocacions científiques entre els xiquets i xiquetes. I res millor per aconseguir-ho que unir ciència i còmic, una de les millors eines de divulgació científica, i posar com a temàtica principal la conservació de la biodiversitat.
Amb l’ajuda de l’il·lustrador Kolo, Raul Colomer,i de l’escriptor Vicente Marco, aprendràs a dibuixar un còmic des de la idea inicial, passant per la creació de personatges, el desenvolupament de la història o storytelling, l’organització i disseny de les vinyetes i els retocs finals. Només t’has d’inscriure i et podràs emportar el teu propi còmic a casa! I el més important, la història no podrà ser qualsevol història, estàs a un Jardí Botànic, així que girarà al voltant de la conservació de la biodiversitat. Ja ens imaginem a superherois isuperheroïnes salvant a les espècies d’un fatídic final!
Pel que fa a la metodologia del taller, al llarg de dues hores els creadors faran una explicació teòrica prèvia i a continuació els alumnes desenvoluparan en primer lloc la trama, a continuació l’escriuran i la dividiran en diferents vinyetes que dibuixaran i acoloriran després. Basant-se en elmanual creat pels autors del taller, Cómo escribir un cuento y dibujarlo, la teoria s’impartirà al mateix temps que els alumnes van generant el conte,i tot a l’airelliure, jugant i interactuant amb el jardí.

Jardí Botànic Extramurs

Quart, 80
46008 Valencia