Altres
Sábado 20/2 de 2016   10.00

(Extramurs)
25€

DIA: 20 FEBRER 2016

MATRÍCULA: 15 GENER – 17 FEBRER 2016

PROFESSORS: Àlvar Martínez Vidal, Marcos Morales i Silvia Pérez
LLOC: Aula de seminaris i laboratori docent
HORARI: de 10h a 14h
PREU: 25€

DIRIGIT A: Tot tipus de públic interessat en la gastronomia, la cuina i les plantes.

Dins del cicle de cursos d’hivern De la planta al plato, us presentem aquesta dolça proposta.

Com no havíem d’incloure un taller sobre l’estèvia? Aquest “nou” edulcorant no aporta calories a la dieta i potser per això se’n parla tant. Aprendrem tot un ventall d’aspectes de la planta, des de l’aclimatació i el conreu de la planta fins l’extracció, comercialització, legislació i consum per una banda però prompte passarem a l’acció.

Acabada la part teòrica, d’una hora aproximadament, prepararem les llepolies: bescuit, coca i melmelada! Ja tens gana, eh? Durant la pràctica, Àlvar i Marcos çens presentaran l’estèvia tant en forma líquit com sòlid i aprendrem les equivalències pel que fa a la quantitat entre el sucre i l’estèvia i Silvia ens contarà la seua experiència al temps que ens convidarà algunes receptes ja preparades.

Però si no pots esperar més, consulta el blog de Silvia Perez, Baladre Crafting Creativity i tria alguna de les receptes que ens suggereix, i així practiques! També pots consultar la seua secció a la Revista Espores ja que està a càrrec de la secció “la fruita del mes”.

Endolceix el cap de setmana amb aquest taller de rebosteria amb estèvia!
INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ

Cal reservar places, només a partir del primer dia de matrícula, mitjançant el formulari d´inscripció d´aquesta secció, telefonant al número 96 315 68 16, tots els dies de 10 a 13 hores, o per correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant el teu nom, cognoms, NIF, i telèfon de contacte.

Una vegada vos confirmem la plaça, heu de fer el pagament a qualsevol oficina de Bankia, al número de compte ES71 2038-9651-69-6000157596. El justificant cal fer-lo arribar al Jardí per fax (96 315 68 26), correu postal (Jardí Botànic-Excursions, c/de Quart, 80 46008), correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).
MÉS INFORMACIÓ

PROJECTE ESTÈVIA DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA
Si t’interessa la vessant més tècnica de l’estèvia, no pots deixar de veure els vídeos que la Universitat de València i Mediauni han publicat amb tota la informació pel que fa a aquesta planta:

ESTEVIA, LA PANACEA DULCE

Extramurs