Confèrencia-Debat
Viernes 26/2 de 2021   18.00
Online
Online (Altres)
Entrada libre

Una jornada online per posar el termòmetre al sector cultural, organitzada per ACICOM Associació Ciutadania i Comunicació, dins de la xarxa # Tu Encens la Cultura, amb el suport de l’Ajuntament de València, Regidoria de Participació Ciutadana i Acció Veïnal.

Aquesta jornada comptarà amb un ample ventall de mirades expertes i actives del món de la cultura, per posar en comú els diferents estudis acadèmics i de camp per les persones implicades en l’àmbit cultural, pretenent ser una recollida de perspectives que acullen els diversos agents i sectors culturals  (arts escèniques, música, poesia, audiovisual, plàstiques, llibre, …), per remar en una direcció comuna, malgrat les diferents visions que assumim.

Front a la situació complexa que es ve desenvolupant en els últims anys, on encara més a partir de la pandèmia els i les agents culturals hem patit, volem visibilitzar aquestes situacions patides, i reclamar una xifra adient de cara a la destinació del PIB sobre la cultura, tant a l’àmbit estatal, com a l’autonòmic. Per això es posaran en comú les diferents anàlisi i estudis realitzats de l’àmbit cultural al País Valencià.

Incripció gratuïta en:  https://bit.ly/3rGWCeS

Online Altres

Online
Online