Captura de pantalla 2020-01-27 a las 11.35.52
Tallers
Viernes 21/2 de 2020   18.00
Centre del Carme
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

El club de brodat feminista, és una proposta de Patricia Chamorro, mestra d’educació especial i mediadora cultural, per al a creació col·lectiva i col·laborativa, on la inclusió és un eix fonamental. El grup estarà compost per 10 dones, sent el 50% dones amb discapacitat. Un espai on compartirem textos, experiències, vídeos i material per a poder reflexionar i dialogar d´una forma col·lectiva i crítica sobre el paper de la dona i trobar interseccionalitats entre els diferents perfils de les participants. Un espai on les dones amb discapacitat es senten com a dones abans que com persones amb discapacitat, i es senten participes del moviment feminista que durant anys les han excloses. Es posarà en marxa metodologies i adaptacions que facen possible que totes puguem créixer i aprendre juntes. Oferir la possibilitat i visibilitzar que les dones amb discapacitat tenen un lloc en el diàleg i en la producció de pensament crític. Brodarem com a pràctica artística que impulsa espais de diàleg, de compartir i de suport col·lectiu. Es proposa brodar alguna cosa que pugem utilitzar per a eixir al carrer el pròxim dia 8M, dia de la dona.

¿Es precis saber brodar? no, precisament es tracta de crear xarxes de col·laboració entre el grup, enseñar-nos unes a altres i fer possible la participació plena de totes i cadascuna de les dones.

¿He de portar el meu material? com que és un projecte col·lectiu i col·laboratiu, una vegada sapiem que brodarem aportarem els fills, suport per a brodar, tisores, agulles… entre totes. Per a la primera sessió que aprendrem i practicarem les puntades bàsiques, l`organització aportarà el material.

Data: Tots el divendres a partir del 31 de gener fins al 6 de març de 2020
Hora: de 18:00 a 19:30 hores
Més informació: Tel. 96 192 26 44 / 96 315 20 24
Inscripcions: mediacio.cmcv@gva.es

Centre del Carme Ciutat Vella

Calle Museu, 2
46003 Valencia