cinema_estiu_muvim
Cinema
Miércoles 12/7 de 2017   22.00
MuVIM
Valencia (Ciutat Vella)

¿Qui no recorda algunes vacances d’estiu que foren úniques, especials, inoblidables? Per això totes les pel·licules seleccionades en aquest cicle tenen a l’estiu, i la seua capacitat transformadora, com a protagonista destacat. A l’estiu, qualsevol cosa pot passar. Vine al MuVIM i ho descobriràs.


¿Quién no recuerda algunas vacaciones de verano de verano que fueron únicas, especiales, inolvidables? Por eso todas las películas seleccionadas en este ciclo tienen el verano, y su capacidad transformadora, como protagonista destacado. En verano, cualquier cosa puede pasar. Ven al MuVIM y lo descubrirás.

DIMECRES/MIÉRCOLES 12/07

El talento de Mr. Ripley (The Talented Mr. Ripley) Anthony Minghella. EUA. 1999. VOSE. 139′

L’atzar i una mentida innocent fan que Tom Ripley, un jove d’escasos recursos però amb molta sensibilitat, arriba a Itàlia per convéncer Dickie Greenleaf de què torne als Estats Units amb el seu acabalat pare. Ripley, però, es queda fascinat per l’estil de vida hedonista dels fills de la burgesia adinerada nor-americana. Aviat descobrirà l’alt preu que cal pagar per mentir i enganyar. Anthony Minghella va demostrar, amb aquesta exquisida adaptació de la novel·la homònima de Patricia Highsmith, un mestratge indiscutible que el va convertir en un dels millors directors de la història del cinema.


El azar y una mentira inocente hacen que Tom Ripley, un joven de escasos recursos pero con mucha sensibilidad, llegue a Italia para convencer a Dickie Greenleaf de que vuelva a los Estados Unidos junto a su adinerado padre. Ripley, sin embargo, se queda fascinado por el estilo de vida hedonista de los hijos de la burguesía adinerada norteamericana. Pero pronto descubrirá el alto precio que hay que pagar por mentir y engañar. Anthony Minghella demostró, con esta exquisita adaptación de la novela homónima de Patricia Highsmith, una maestría indiscutible que lo encumbró como uno de los mejores directores de la historia del cine.

MuVIM Ciutat Vella

Quevedo, 10
46001 Valencia