cinema_estiu_muvim
Cinema
Sábado 8/7 de 2017   22.00
MuVIM
Valencia (Ciutat Vella)

¿Qui no recorda algunes vacances d’estiu que foren úniques, especials, inoblidables? Per això totes les pel·licules seleccionades en aquest cicle tenen a l’estiu, i la seua capacitat transformadora, com a protagonista destacat. A l’estiu, qualsevol cosa pot passar. Vine al MuVIM i ho descobriràs.


¿Quién no recuerda algunas vacaciones de verano de verano que fueron únicas, especiales, inolvidables? Por eso todas las películas seleccionadas en este ciclo tienen el verano, y su capacidad transformadora, como protagonista destacado. En verano, cualquier cosa puede pasar. Ven al MuVIM y lo descubrirás.

DISSABTE/SÁBADO 08/07

¿Qué ocurrió entre tu padre y mi madre? (Avanti!) Billy Wilder. EUA. 1972. VOSE. 144′

Wendell Armbruster és un home de negocis nord-americà que es veu obligat a viatjar a Itàlia perquè son pare ha mort en un accident de cotxe. Té pressa per tornar-se’n -els negocis obliguen- i li desagrada enormemement la lentitud, indolència i negligència amb què els italians condueixen tots els assumptes. La seua aversió augmenta quan descobreix que la vida del seu -aparentment- tan honest i exemplar pare té més racons obscurs que no sembla. Una aposta per la tolerància en una -altra- obra mestra d’un Billy Wilder que, en clau de comèdia, sempre abordava qüestions substancials i temes espinosos.


Wendel Armbruster es un hombre de negocios norteamericano que se ve obligado a viajar a Italia porque su padre ha muerto en un accidente de coche. Tiene prisa por volver -los negocios obligan- y le desagrada enormemente la lentitud, indolencia y negligencia con que los italianos conducen todos los asuntos. Su aversión aumenta cuando descubre que la vida de su -aparentemente- tan honesto y ejemplar padre tiene más rincones oscuros de lo que parece. Una apuesta por la tolerancia en una -otra- obra maestra de un Billy Wilder que, en clave de comedia, siempre abordaba cuestiones sustanciales y temas espinosos.

MuVIM Ciutat Vella

Quevedo, 10
46001 Valencia