Cinema
Martes 11/7 de 2017   22.00
MuVIM
Valencia (Ciutat Vella)

¿Qui no recorda algunes vacances d’estiu que foren úniques, especials, inoblidables? Per això totes les pel·licules seleccionades en aquest cicle tenen a l’estiu, i la seua capacitat transformadora, com a protagonista destacat. A l’estiu, qualsevol cosa pot passar. Vine al MuVIM i ho descobriràs.


¿Quién no recuerda algunas vacaciones de verano de verano que fueron únicas, especiales, inolvidables? Por eso todas las películas seleccionadas en este ciclo tienen el verano, y su capacidad transformadora, como protagonista destacado. En verano, cualquier cosa puede pasar. Ven al MuVIM y lo descubrirás.

DIMARTS/MARTES 11/07

Las vacaciones del señor Hulot (Les Vacances de monsieur Hulot) Jacques Tati. França. 1954. VOSE. 98′

En un balneari de la costa atlàntica, els estiuejants són incapaços d’apartar-se dels seus rutinaris costums urbans. Fins que arriba l’excèntric monsieur Hulot al volant del seu vell trasto i trenca la calma estival, tot incomodant els turistes allotjats. Al final, pero, aquest tapatroles farà de les vacances dels hostes una experiència inoblidable. Una de les grans pel·licules d’un Jacques Tati que ja dominava tots el recursos tècnics i expressius de l’slapstick.


En un balneario de la costa atlántica, los veraneantes son incapaces de apartarse de sus rutinarias costumbres urbanas. Hasta que llega el excéntrico monsieur Hulot al volante de su viejo cacharro y rompe la calma estival, incomodando a los turistas alojados. Al final, pero, este tarambana hará de las vacaciones de los huéspedes una experiencia inolvidable. Una de las grandes películas de un Jacques Tati que ya dominaba todos los recursos técnicos y expresivos del slapstick.

MuVIM Ciutat Vella

Quevedo, 10
46001 Valencia