Cinema
Miércoles 12/6 de 2019   18.00
La Filmoteca
Valencia (Ciutat Vella)
1.5/2.5€

The Big Lebowski
JOEL COEN. EUA. 1997. VOSE. Color. 117′. DCP.
Int. Jeff Bridges, John Goodman, Julianne Moore, Steve Buscemi, David Huddleston, Philip Seymour Hoffman, John Turturro.
El Nota, un gandul que viu a Los Angeles, es veu clavat en una sèrie d’embolics quan uns pinxos el confonen amb el milionari Jeff Lebowski, qui té el seu mateix cognom i a l’esposa del qual han segrestat.

Amb motiu de l’exposició de fotografies de Jeff Bridges organitzada per la llibreria Railowsky amb la col·laboració de La Filmoteca, programem dues pel·lícules interpretades per ell, un dels actors més icònics i versàtils del cinema nord-americà de les últimes cinc dècades. FAT CITY, un commovedor drama de perdedors dirigit pel mestre Huston, va ser un dels primers èxits de la seua carrera. Amb EL GRAN LEBOWSKI, els germans Coen li van brindar un dels seus personatges més recordat, El Nota, quintaessència del meninfotisme. Les instantànies del rodatge d’aquesta pel·lícula centren, precisament, bona part de l’exposició que permet descobrir el Bridges fotògraf i que podrà veure’s a Railowsky i a La Filmoteca.

La Filmoteca Ciutat Vella

Pl. Ajuntament, 17
46002 Valencia