Cinema
Sábado 6/10 de 2018   18.30
OCCC
Valencia (Ciutat Vella)

Oxfam Intermón amb la col·laboració de l’Ajuntament de València organitza la projecció del documental guanyador del Goya 2017 “Fràgil Equilibri” amb els objectius de visibilitzar situacions i reptes al voltant de la desigualtat entre països i entre persones, de generar consciència crítica i d’activar l’acció ciutadana per a la transformació social. Per tal d’abordar aquestes qüestions, comptarem amb la valuosa presència del director de la pel·lícula, Guillermo García López, qui ens donarà la seua visió sobre l’obra.

“Fràgil Equilibri” s’articula mitjançant les paraules de l’ex-President de la República d’Uruguai, José Mujica, qui guia a l’espectador a través de tres històries en tres continents diferents: dos executius japonesos a Tòquio, les vides dels quals es troben tancades en un cercle viciós de consumisme i treball en corporacions; una comunitat subsahariana en la Muntanya Gurugú, prop de la tanca de Melilla, la frontera entre Àfrica i Europa, que es juga la vida cada dia intentant creuar al Primer Món i diverses famílies a Espanya destrossades per la crisi, l’especulació immobiliària, la corrupció política i la pèrdua dels seus habitatges. La pel·lícula projecta una mirada sobre temes urgents que afecten l’ésser humà contemporani: immigració, crisi, desnonaments, globalització, consumisme, i també supervivència, alienació, identitat, llibertat, solitud, amor, mort. Es tracta d’una proposta de canvi des d’allò més particular al més general.

La projecció tindrà lloc en el Saló d’Actes del Centre de Cultura Contemporània OCTUBRE, el pròxim dia 6 de novembre a les 18: 30 h. Entrada gratuïta fins a completar aforament.

Reserveu plaça: https://es.surveymonkey.com/r/LW52CMF

OCCC Ciutat Vella

Sant Ferran, 12
46001 Valencia