CARTEL_CINEMA_ESTIU_2021
Cinema
Miércoles 11/8 de 2021   22.30
Terrassa d'Estiu
L'Eliana (Zona + Alla…)
2.5/3.5€

El Cinema d’Estiu de l’Eliana s’ha convertit en una dels senyals d’identitat del municipi en l’època estival. Des de fa dècades, milers de persones de la localitat i de tota la comarca acudeixen a la cita amb el seté art en les caloroses nits d’estiu a la recerca de les emocions que proporciona el poder gaudir d’una bona pel·lícula.

La programació d’enguany no s’ha vist exempta d’aqueix toc de dificultat que la pandèmia ha imposat en la nostra vides L’ús obligatori de les màscares, la presa de temperatura a l’entrada al recinte i sobretot la distància interpersonal que condiciona l’aforament seran algunes de les claus que deixarà aquesta temporada que està a punt de començar. Una altra dificultat afegida és la que es deriva del fet que en l’últim any no hi ha hagut la quantitat d’estrenes que hi ha en un any normal, donada la disminució de produccions cinematogràfiques.

Amb tot això, el divendres 25 a les 22.30 hores s’apagaran les llums de la Terrassa d’Estiu perquè comence la gran festa del cinema a l’Eliana. 22 pel·lícules en 63 projeccions portaran a milers d’espectadors a viure la fantasia del cinema. Hi haurà projeccions totes les nits fins al 29 d’agost, amb l’excepció dels dies 14, 15 i 16 de juliol en els quals es farà una pausa a causa d’una versió molt reduïda de les Festes Majors de la localitat.

Les pel·lícules estaran categoritzades en “cinema d’autor”, “cinema cap de setmana” i, enguany com a novetat, “cinema nostàlgia”, en la qual es projectaran tres clàssics com “Els Goonies” (1985), “Blade Runner” (1982) i “Desdejuni amb diamants” (1961) els dijous 8, 22 i 29 de juliol.

Les entrades es vendran a través de la web www.elientrada.es, sent les localitats numerades per a garantir les mesures de seguretat. El preu continua sent el d’anys anteriors, 3,5 euros la general i 2,5 la reduïda.

Terrassa d'Estiu Zona + Alla…

Parc, 5
46183 L'Eliana