Cinema
Jueves 14/11 de 2019   17.00
Museo Bellas Artes
Valencia (Altres)
Entrada libre

El Museu de Belles Arts de València i l’Associació d’Amics de La Nau Gran coordinen una nova edició del cicle de pel·lícules el tema central de les quals és l’Art. Així, en aquesta setena edició, a través de determinades pel·lícules indagarem de nou en la visió que el cinema ha projectat de l’art en diferents facetes.

Les sessions es desenvoluparan entre novembre de 2019 i febrer de 2020 d’acord amb el següent calendari:

Dijous 14 novembre, 17:00 h. | EL CINEMA
Dos semanas en otra ciudad (1962, EUA), de Vincente Minnelli

Dijous 12 desembre, 17:00 h. | PINTURA I LITERATURA
Cézanne y yo (2015, França), de Danièle Thompson

Dijous 16 gener, 17:00 h. | ARQUITECTURA
Columbus (2017, EUA), de Kogonada

Dijous 13 febrer, 17:00 h. | ART I MECENATGE
El tormeto y el éxtasis (1965, EUA), de Carol Reed

Totes les sessions tindran lloc en el Saló d’actes del Museu de Belles Arts de València, amb presentació, comentaris i debat a càrrec d’Adolfo Bellido, membre de l’Associació d’Amics de La Nau Gran i amb una àmplia experiència en l’organització d’activitats relacionades amb el cinema.

Accés lliure fins a completar l’aforament, prèvia recollida de les entrades gratuïtes, que es podran retirar el mateix dia de cada sessió a partir de les 16:30 h. en el mostrador d’entrada del Museu (s’entregarà 1 entrada per persona).

El 16 de enero se verá ‘Columbus’ (2017) de Kogonada, en la que sus personajes viven rodeados de los edificios más representativos de la arquitectura moderna.

El ciclo se cierra con ‘El tormento y el éxtasis’ (1965) de Carol Reed, que recoge los conflictos que se produjeron entre Miguel Angel y el papa Julio II durante el proceso de creación de la Capilla Sixtina.

Las películas se proyectan en el salón de actos del Museo de Bellas Artes y dan comienzo a las 17.00 horas. El acceso es libre hasta completar el aforo, con la recogida previa de las entradas gratuitas, que se podrán retirar el mismo día de cada sesión a partir de las 16.30 horas en el mostrador de entrada del museo (se entregará 1 entrada por persona).

Museo Bellas Artes Altres

Calle San Pío V
Valencia