Confèrencia-Debat
Jueves 25/10 de 2018   20.00
La Base
Marina de Valencia (Poblats Marítims)
Entrada libre

Crear un espai de reflexió sobre el futur que volem com a ciutadans. Este és el principal objectiu de València Futura, un cicle de trobades d’entrada lliure i gratuïta que reunirà en La Marina de València a experts en diferents àrees de gestió pública, els últims dijous de cada mes a les 20h a la Base. Estes jornades estan organitzades per l’associació Beers&Politics, amb la col·laboració de La Marina de València, Levante- EMV, Cervezas Alhambra i Estudi LaBase. El cicle s’emmarca en La Marina de València Living Lab, un ecosistema experimental obert, basat en els processos de creació col·lectiva, per dissenyar un espai públic inclusiu i innovador.  La primera cita de València Futura tindrà lloc el 25 d’octubre, i tractarà sobre innovació. Els ponents seran Javier Mateo, Iker Marcaide i Estefanía Pastor.

Javier Mateoés sotsdirector de Emprendimiento de la fundació municipal València Activa.Enginyer Tècnic Informàtic de formació, va treballar els últims anys en una empresa que desenvolupa sistemes per a la Indústria 4.0.
Iker Marcaide és MBA i Master en Direcció d’Operacions per l’Institut Tecnològic de Massachusetts (MIT)i Enginyer Industrial per la UPV. Lidera Zubi Labs, des d’on ha co-fundat empreses com Imagine Montessori School,un innovador col·legi a València per a xiquets de 3-18 anys, o peerTransfer,el proveïdor capdavanter a nivell global en pagaments internacionals en el sector educatiu.
Estefanía Pastor és periodista especialitzada en economia i empreses. Des de 2012, escriu sobre emprenedoria en el diari Valencia Plaza i en la revista Plaza.

Després de les xerrades de cada ponent s’obrirà un debat entre el públic assistent. Esta és la dinàmica informal que caracteritzarà estes trobades, on s’abordaran temes que afecten al nostre dia a dia com el turisme, la innovació, el model de ciutat, el desenvolupament econòmic, l’urbanisme, l’habitatge, la transició energètica, la cultura o la inclusió.

La Base Poblats Marítims

Marina de Valencia
Marina de Valencia