Música | World ♪
Sábado 18/6 de 2016   21.00
Palau de la Música
Valencia (Zona Aragón)
8€

Gener presentarà el seu darrer treball El Temps del Llop (2015),  Premi Ovidi Montllor 2015 millor disc i millor lletra ‘Contrallum’. Amb tan sols un any de vida, la formació s’ha consolidat com una de les propostes més refrescants i autèntiques de l’escena musical valenciana, oferint una trentena de concerts en teatres, auditoris i sales de tot el domini lingüístic. El seu pop d’autor passa per filtrar influències d’ací i d’allà: soul, blues, rock, country, psicodèlia… tot donant cos a unes lletres evocadores, poètiques, de profundes implicacions polítiques, però desproveïdes de tota intenció de prèdica o pamflet. El resultat: un disc avalat per la crítica i el públic i un directe colpidor, modulat i contundent, en el que cada instrumentista és alhora llop i manada, udolant en perfecta harmonia amb els seus companys d’escenari. Carles Chiner, a la veu i guitarra elèctrica, dóna forma al projecte acompanyat pel bateria Enric Alepuz, el baixista Pasqual Rodrigo i els multiinstrumentistes César Castillo i Vicent Todolí.

A l’escenari també podrem gaudir de la Maria Arnal una jove promesa musical, que té tot el futur per davant i du camí de convertir-se en una artista a l’alçada de Maria del Mar Bonet, Cesária Évora o Elefthería Arvanitáki.

Maria Arnal i Marcel Bagés han preparat un repertori que barreja músiques de tradició oral i temes propis a partir d’una recerca de gravacions de camp, en arxius i fonoteques de la península.Desprès de sorprendre a tothom amb  Remescles, acoples i melismes (2015),  Top-10 dels millor singles estatals de 2015 segons la revista Rockdelux, Maria Arnal i Marcel Bagés ara presenten el seu nou EP Verbena (2016).  Músiques per acompanyar la vida, la festa, la feina o el dol, cantades en col·lectiu i quotidianament, amb textos de l’Ovidi Montllor i Vicent Andrés Estellés. Així naix el projecte, amb una inquietud: conèixer millor l’amplíssim repertori de músiques de tradició oral dels nostres avantpassats, i la nostra voluntat de compartir-les, repopularitzar-les, interpretades a la nostra manera. Un concert ple d’emoció, actitud crítica, màgia i sentiment.

Palau de la Música Zona Aragón

Albereda, 30
46023 Valencia