Confèrencia-Debat
Jueves 20/6 de 2019   19.30
La Base
Marina de Valencia (Poblats Marítims)
Entrada libre

Cicle Base, el cicle sobre innovació en la música que se celebra a La Marina de València, tanca temporada amb una trobada amb Fermín Muguruza. Serà demà dijous, a les 19:30h, en La Base. El cantant, instrumentista, productor musical i director de cinema parlarà sobre el seu treball amb la productora valenciana Kill the tv i els artistes The Suicide of Western Culture, així com de l’últim videoclip que va realitzar sobre la Korrika 2019. La xerrada estarà conduïda pel periodista Álvaro García Devís (Culturplaza) i abordarà també els processos de creació actuals i futurs. En finalitzar, Cicle Base s’acomiadarà amb un live preparat per Kill TheTV i inspirat en el treball realitzat al costat del músic i productor basc. L’esdeveniment és d’entrada lliure i gratuïta.
Sobre Cicle Base
“Cicle Base: Conversa i Ritme per a noves idees” és un cita oberta de caràcter mensual on s’ha debatut sobre innovació i tecnologia en la música: des del funcionament de les plataformes digitals i de les eines tecnològiques, fins a les noves formes de consum, l’experimentació sonora o la capacitat de la música de transformar els espais. Des del mes de març passat, el cicle ha acollit també la posada en escena electrònica valenciana. Per Cicle Base han passat referents com Estefanía Pérez, directora de Art Vida Festival de Barcelona, Tali Carreto, director del festival Monkey Week de Sevilla, Clara Barberá, directora d’Estudis, Diversitat i Inclusió de Berklee College of Music de València, l’artista sonor i gestor cultural, Edu Comelles; el director de Sonar+D, José Luis de Vicente; l’artista, investigador i docent de mitjans interactius de la Universitat de València, Moisès Mañas; Edu Inbernon, artista i productor; Kora Nova, compositora de música electrònica i fundadora del segell discogràfic Seeking the Velvet; Nacho Marco, artista, productor i docent en Berklee College of Music i responsables del festival de música electrònica i audiovisual Volumens.
Amb Cicle Base, La Marina de València prossegueix la seua programació contínua d’activitats amb la finalitat de reactivar l’espai marítim a través de la música, la cultura, la innovació i la nàutica.

La Base Poblats Marítims

Marina de Valencia
Marina de Valencia