La Base 2
Confèrencia-Debat
Miércoles 27/3 de 2019   19.30
La Base
Marina de Valencia (Poblats Marítims)
Entrada libre

Reconeguts artistes sonors, investigadors, gestors culturals i productors musicals es reuniran en La Marina de València per a abordar el futur de la música en un cicle que comença el pròxim 27 de març en La Base. “Cicle Base: Conversa i Ritmes per a noves ideïs” és una cita oberta de caràcter mensual on es debatrà sobre innovació i tecnologia en la música: des del funcionament de les plataformes digitals i de les eines tecnològiques, fins a les noves formes de consum, l’experimentació sonora o la capacitat de la música de transformar els espais. El cicle acull també la posada en escena electrònica valenciana.

Les trobades, d’entrada lliure i gratuïta, començaran a les 19:30h i cadascun tindrà un format diferent. La primera hora estarà dedicada a l’intercanvi d’idees i experiències a través d’una xerrada, un col·loqui o una entrevista. A continuació, el debat finalitzarà amb un showcase d’un projecte de música electrònica.

El primer acte del cicle, el 27 de març, està dedicat a la capacitat transformadora de la música, especialment per a activar i recrear espais. Esta cita començarà amb un col·loqui moderat entre Estefanía Pérez, directora d’Art Vida Festival de Barcelona, Tali Carreto, director del festival Monkey Week de Sevilla i Clara Barberá, directora d’Estudis, Diversitat i Inclusió de Berklee College of Music de València. El showcase serà a càrrec dels responsables del festival de música electrònica i audiovisuals Volumens.

La Base Poblats Marítims

Marina de Valencia
Marina de Valencia