La Base 2
Confèrencia-Debat
Jueves 20/6 de 2019   19.30
La Base
Marina de Valencia (Poblats Marítims)
Entrada libre

Reconeguts artistes sonors, investigadors, gestors culturals i productors musicals es reuniran en La Marina de València per a abordar el futur de la música en un cicle que comença el pròxim 27 de març en La Base. “Cicle Base: Conversa i Ritmes per a noves ideïs” és una cita oberta de caràcter mensual on es debatrà sobre innovació i tecnologia en la música: des del funcionament de les plataformes digitals i de les eines tecnològiques, fins a les noves formes de consum, l’experimentació sonora o la capacitat de la música de transformar els espais. El cicle acull també la posada en escena electrònica valenciana.

Les trobades, d’entrada lliure i gratuïta, començaran a les 19:30h i cadascun tindrà un format diferent. La primera hora estarà dedicada a l’intercanvi d’idees i experiències a través d’una xerrada, un col·loqui o una entrevista. A continuació, el debat finalitzarà amb un showcase d’un projecte de música electrònica.

L’última trobada serà el 20 de juny i girarà entorn a la divulgació, la ruptura i les plataformes musicals, a través d’una xerrada entre el periodista Álvaro G. Devis i Fermín Muguruza, cantant, instrumentista, productor musical i director de cinema. La showcase final serà dels artistes visuals i productors, KilltheTV.

La Base Poblats Marítims

Marina de Valencia
Marina de Valencia