Música
Sábado 23/3 de 2019   20.00
Teatre Micalet
Valencia (Extramurs)
12/15€

Aquest 2019 el cantautor penedesenc commemora el seu 15 aniversari damunt dels escenaris i ho fa amb un disc on es deslliura de totes les etiquetes per a explicar-nos relats de l’ample univers emocional, que tenen com a fil argumental una curiosa i alegre simbologia festiva.

Ens trobem davant d’un treball extremadament conceptual, on cada cançó rep el títol d’un acte de festa major. Un total de tretze peces musicals que arriben en un dels seus moments creatius més brillants, col·locant-lo com un músic, compositor i autor de referència.

La seua paternitat, les relacions sentimentals, el context social, la mort del pare… es converteixen en temàtiques centrals d’un disc ple de llum, amb molts colors, moltes fragàncies musicals i moltes textures diverses, que dibuixen un paisatge sonor amb molt d’espai, que remet als territoris comuns on habita la senzillesa i la proximitat de les coses de cada dia, de l’univers emocional i el llenguatge de la celebració, on la veu i la lírica hi tenen un paper principal, amb guitarres acústiques, clàssiques i elèctriques que s’entrellacen amb elements de percussió, que ens evoquen des d’instruments de pell fins a sonoritats més electròniques. Tota aquesta suma li dóna a Cesk Freixas un aire modern i molt més internacional, una alenada de brisa fresca per a les seves cançons. Cançons que són, a la vegada, pulsions de vida, com una Festa Major plena de moments per a celebrar.

Teatre Micalet Extramurs

Mestre Palau, 3
46008 Valencia