Altres
Viernes 23/2 de 2018   18.30
La Nau
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

Divendres 23 de febrer, al Centre Cultural La Nau de la Universitat de València, el Centro Galego de València homenatjarà Rosalía de Castro, figura il·lustre de les lletres gallegues, per celebrar el 181è aniversari del seu naixement. L’acte tindrà lloc a l’Aula Magna a les 18:30 hores.

El programa de la jornada començarà amb una presentació per part dels responsables del Centro Galego de València i de les autoritats universitàries, locals i autonòmiques competents. A continuació hi haurà una fanfàrria de benvinguda a càrrec de membres de la banda de gaites ‘Celturia’ del Centro Galego de València. A les 19 h, l’escriptora Mila Villanueva parlarà sobre ‘Follas Novas: La literatura gallega del siglo XIX y la cultura del Rexurdimento’. La seguirà la conferenciant Gloria de Frutos, amb la ponència titulada ‘Rosalía Siempre’. A les 20 h hi haurà un recital poètic a càrrec del cantautor gallec Emilio Rúa i una recitació per diversos membres de l’associació cultural Concilyarte. Per posar fi a la celebració del Dia de Rosalía de Castro s’oferirà un vi d’honor.

Aquesta activitat compta amb la col·laboració del Vicerectorat de Cultura i Igualtat de la Universitat de València, l’Associació Cultural Concilyarte, la Secretaría Xeral da Emigración de la Xunta de Galícia i la Generalitat Valenciana.

La Nau Ciutat Vella

Universitat, 2
46002 Valencia