Cinema
Sábado 6/10 de 2018   12.00
Centre del Carme
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

Des del 6 d’octubre i cada quinze dies, tots els dissabtes al migdia es desenvoluparà el cicle de cinema d’animació dins del programa CCCCCinema. Les pel·lícules han sigut acuradament seleccionades per a oferir una varietat d’estils, històries i temàtiques per a xiquetes i xiquets. El cicle té un interès didàctic i que representa una sèrie de mons en els quals està representada la diversitat de la nostra societat. Igualment, els referents de les pel·lícules del cicle són tant masculins com a femenins. En el cicle hi haurà projeccions en castellà i en valencià i cada pel·lícula posseeix una recomanació d’edat. D’entre els títols cal destacar A la part alta del món, Grand Prix a la muntanya dels invents, El regal de la Molly Monstre, Neu i els arbres màgics.

Programació d’octubre:
6/10/18 – Phantom boy (+8)
Immobilitzat en l’hospital, Alex fa amistat amb Léo, un xic d’onze anys afectat per una greu malaltia. Ficat al llit en el seu llit, Léo descobreix que té un poder extraordinari: pot eixir del seu cos i, com un fantasma, invisible per a tots, pot alçar el vol i travessar els murs. Gràcies a aquest poder i amb l’ajuda de Marie, una intrèpida periodista, Alex podrà enfrontar-se al gánster, que està amenaçant la ciutat amb un virus informàtic fulminant.Un misteriós gángster fereix a Alex, un inspector de policia que ho està perseguint.

20/10/18 – L’hivern i la primavera al regne d’Escampeta (V. Valencià) (+4)
L’hivern s’abat sobre el regne i l’Ogre de les muntanyes s’emporta la bella princesa Mèlia Pa de Pessic. Gràcies a en Lleó i els seus amics, tornaran tots a casa sans i estalvis. Però, a la primavera, algú enverina l’aigua de la ciutat i hauran de descobrir qui ha inflat les panxes dels veïns abans de poder celebrar el Carnaval.

Centre del Carme Ciutat Vella

Calle Museu, 2
46003 Valencia