Cinema
Miércoles 11/12 de 2019   18.00
Centre del Carme
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

Fish Tank (Andrea Arnold, Països Baixos i Regne Unit, 2009, 124’)

Direcció i guió: Andrea Arnold. Fotografia: Robbie Ryan. Muntatge: Nicolas Chaudeurge. Intèrprets: Katie Jarvis, Michael Fassbender, Kierston Wareing, Harry Treadaway, Jason Maza, Jack Gordon, Charlotte Collins, Brooke Hobby, Chelsea Chase

Sinopsi: En un barri obrer anglés dels suburbis, una adolescent frustrada i rabiosa, òrfena de pare i la mare de la qual a penes s’ocupa d’ella, passa els dies ballant hip-hop. La jove s’enfada quan s’assabenta que la seua progenitora té una nova i atractiva parella, l’arribada de la qual, no obstant això, promet canviar-ho tot.

Confirmació del talent d’Andrea Arnold, una de les dones cineastes més destacades dels últims anys, considerada per la crítica com la successora del seu compatriota Ken Loach per la seua compartida vocació de realisme social. La notable interpretació de Michael Fassbender i, sobretot, l’autenticitat de la jove protagonista, una actriu no professional, sostenen aquest retrat sobre la incomunicació familiar que es va alçar amb el premi del jurat del festival de Cannes.

Centre del Carme Ciutat Vella

Calle Museu, 2
46003 Valencia