Cinema
Viernes 20/12 de 2019   18.00
Centre del Carme
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

Direcció: Richard Linklater. Guió: Richard Linklater, Julie Delpy, Ethan Hawke. Fotografia: Christos Voudouris. Intèrprets: Julie Delpy, Ethan Hawke, Seamus Davey-Fitzpatrick, Jennifer Prior, Charlotte Prior, Xenia Kalogeropoulou, Walter Lassally, Ariane Labed.

Sinopsi: Han passat quasi dues dècades des que Jesse i Céline es van conéixer en un tren que els portava a Viena. Es van retrobar a París anys després, Jesse es va separar de la seua dona i van iniciar una vida junts. Després d’aquests nou anys de relació, la parella ha format una família i s’enfronta als problemes mundans de qualsevol matrimoni. Al final de les seues vacances a Grècia, els seus amics els convencen perquè passen una nit sols a un hotel del poble, mentre ells cuiden les seues filles.

Últim lliurament, fins hui, de la sèrie iniciada en 1995 per Richard Linklater, Julie Delpy i Ethan Hawke amb Antes del amanecer i seguida en 2004 amb Antes del atardecer, trilogia imprevista, dedicada a investigar i prendre acta de la petjada que imprimeix el pas del temps sobre la vida en parella. La més profunda revisió de la comèdia romàntica realitzada al cinema contemporani presa un inesperat desviament en aquesta tercera part cap a terrenys més dramàtics, forçada precisament per la presència de les càrregues familiars.

Centre del Carme Ciutat Vella

Calle Museu, 2
46003 Valencia