Captura de pantalla 2021-04-29 a las 17.17.04
Altres
Viernes 14/5 de 2021   18.30
Centre del Carme
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

Hora: de 18:30 a 20:00 hores
Lloc: Centre del Carme. Sala Refectori

El CCCC emprén un nou projecte cada divendres des de la Sala Refectori. El programa ‘Sense límits creatius’ és un ‘live ràdio’ amb emissió en directe des de Facebook Live i Youtube Live sobre art, disseny, publicitat, màrqueting, innovació, cultura, gastronomia, arquitectura i tecnologia des de les nostres sales en format “afterwork”.

Diferents seccions temàtiques que combinarà entrevistes als protagonistes de la creativitat valenciana i nacional amb espai per a les últimes notícies, música i actuacions en directe, les tendències i l’agenda que ve, jocs creatius en viu i sobretot, moltes experiències. Un espai per a donar veu i posar en valor a les persones i corrents artístics que han marcat i marquen la cultura creativa de València.

Les falles, Patrimoni Immaterial de la Humanitat són art en totes les seues formes. I per això aquesta setmana, en el nostre programa CCCC Ràdio Sense Límits Creatius ens hem posat molt fallers i hem convidat Miguel Arraiz, qui ens va portar la primera peça al museu allà per 2017 i als artistes que actualment estan exposant en el nostre Centre Cultural, com són Dulk i Ceballos&Sanabria. Què millor que viure en directe aquest divendres el “afterwork Live Ràdio” amb els grans exponents de la nostra festa més internacional.

Centre del Carme Ciutat Vella

Calle Museu, 2
46003 Valencia