Captura de pantalla 2021-04-29 a las 17.17.04
Altres
Viernes 25/6 de 2021   19.30
Centre del Carme
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

El CCCC emprén un nou projecte cada divendres des de la Sala Refectori. El programa ‘Sense límits creatius’ és un ‘live ràdio’ amb emissió en directe des de Facebook Live i Youtube Live sobre art, disseny, publicitat, màrqueting, innovació, cultura, gastronomia, arquitectura i tecnologia des de les nostres sales en format “afterwork”.

Diferents seccions temàtiques que combinarà entrevistes als protagonistes de la creativitat valenciana i nacional amb espai per a les últimes notícies, música i actuacions en directe, les tendències i l’agenda que ve, jocs creatius en viu i sobretot, moltes experiències. Un espai per a donar veu i posar en valor a les persones i corrents artístics que han marcat i marquen la cultura creativa de València.

Divendres que ve 25 de juny ‘CCCC Ràdio. Sense límits creatius’ celebra un programa especial amb motiu del ‘Orgull LGTB+’ de València. Aquest programa forma part de les activitats que LAMBDA, associació coordinadora de l’Orgull LGTB+, organitza durant el mes de juny a València, i en el qual comptarem amb Fran Fernández, el seu Coordinador General. Tindrem invitats com el Queer Visual Artist ‘Albieleo’ que ens comptarà detalls sobre els seus últims projectes fotogràfics sobre diversitat i inclusió. També entrevistarem a la Drag Artist ‘Cristall Rogers’ que ens divertirà com a fada d’escenari amb el seu humor. I comptarem amb ‘Fefeto’, dibuixant freestyle, creatiu de l’última campanya europea LGTB de la marca VANS, que vindrà acompanyat de les seues dues col·laboradores Marta Lluch i Belén Hernández per a la presentació en exclusiva del comic musical transmèdia ‘Anselmo’, que es llançarà el mes de Setembre. No us podeu perdre aquest programa especial que promet moltes sorpreses.

Centre del Carme Ciutat Vella

Calle Museu, 2
46003 Valencia