Confèrencia-Debat
Miércoles 13/10 de 2021   18.30
Centre del Carme
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

Conferències impartides per Carlos Galán, Marta Barahona i Paula Raez.

CCCC Music Lab continua el seu cicle de conferències amb una jornada dedicada a la Indústria Musical de la mà de Carlos Galán, Marta Barahona i Paula Raez

Carlos Galán, CEO de Subterfuge, “La indústria independent: passat i futur.” Amb més de tres dècades dirigint Subterfuge Rècords, Carlos Galán ha sigut un actor clau en el sorgiment de la indústria musical independent del nostre país; de la mateixa manera, ha conegut les diferents crisis que l’han assotada, com la pirateria i la digitalització. A la força, ha hagut de generar adaptacions i albirar noves estratègies possibles per a mantindre’s com una de les principals i més sòlides disqueras independents des de Madrid. Subterfuge, és passat i present i, després de l’última gran crisi a conseqüència de la COVID-19, Quin futur immediat albira la indústria independent?

Marta Barahona i Paula Raez, Advocada i Responsable de Sostenibilitat i Medi Ambient en Gabeiras y Asociados. “Cap a un nou model de festivals: més sostenibles, més inclusius i més resilients. Festivals & agenda 2030: festivals del futur.” Dins del conglomerat que componen les indústries culturals i creatives, una de les activitats que més ha destacat pel seu ràpid desenvolupament i gran impacte social i econòmic, així com la seua capacitat de transformació, és el dels festivals de música. En aquesta ponència identificarem els impactes que tenen els festivals de música en la nostra societat (gènere, discapacitat, LGTBIQ+, canvi climàtic, residus, etc.) i abordarem possibles alternatives per a integrar la sostenibilitat en la indústria musical.

Centre del Carme Ciutat Vella

Calle Museu, 2
46003 Valencia