Música
Viernes 15/10 de 2021   19.00
Centre del Carme
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

Muro María, un dels talents emergents que formen part de la primera edició del CCCC Music Lab, participarà, en format reduït, en El Dormitorio del CCCC, on repensaran les seues cançons per a mostrar-les en un context més íntim i pròxim, però igualment quotidià, pop i coreable.

Muro María és una banda alacantina de indie rock amb matisos del pop i del garatge rock més anglosaxó. Està formada per Clau a la veu i guitarra rítmica, Rubén a la guitarra solista, Jorge al baix i Davo a la bateria. La música de Muro María es caracteritza per lletres que parlen del quotidià i del personal, per instrumentals protagonitzades per guitarres brutes i bateries contundents, i per les seues melodies pegadizas i coreables.

Amb tan sols cinc mesos de vida ja han llançat tres senzills que han rebut un molt bon acolliment per part del públic generant d’aquesta manera l’interés de moltes oïdores i d’altres bandes, fins i tot arribant a col·laborar amb artistes amb més recorregut com poden ser Xiqueta Polonesa, que al seu torn és un grup referencia per a Muro María. També han començat a fer els seus primers concerts en llocs com Madrid, València, i Alacant.

Centre del Carme Ciutat Vella

Calle Museu, 2
46003 Valencia