Altres | Menuts
Sábado 5/1 de 2019   16.30
La Marina de València
València (Poblats Marítims)
Entrada libre

16.30 h Rebuda al Port
18 h Cavalcada de Reis: Na- varro Reverter, Porta de la Mar, General Palanca, General Tovar, Pau, plaça de la Reina, Sant Vicent, plaça de l’Ajunta- ment i Marqués de Sotelo (Des de les 18 hores hi haurà animació prèvia a la plaça de l’Ajuntament).

Ja estan ací els Reis Mags! Per això, hem preparat una gran festa per a donar la benvinguda a Melcior, Gaspar i Baltasar abans que visiten totes les cases de València, amb tota mena d’animació i el mateix recorregut que vam estrenar l’any passat.

Els gegants Jaume i Violant, acompanyats pels cabuts de la ciutat, obriran una gran desfilada amb grups d’animació, música i comparses que acom- panyaran personatges com ara la missatgera Caterina (amb la bústia reial) i el patge Miquel, que faran d’avançada a l’arri- bada dels Reis d’Orient, que es dirigiran als xiquets i xiquetes des del balcó de l’Ajuntament.

A més a més, estrenem una nova carrossa! Per la cavalca- da desfilarà un llit gegant que convidarà els xiquets i xiquetes a anar-se’n prompte al llit si volen que els Reis arriben a les seues cases.

Com a colofó de la Cavalcada de Reis, un final piromusical en què la pirotècnia Peñarroja acompanyarà la interpretació d’una peça clàssica del reper- tori nadalenc a càrrec d’una banda de música.

La Marina de València Poblats Marítims

Marina Real, s/n
València