Altres | Menuts
Domingo 28/2 de 2016   12.30
Museu Valencià d'Etnologia
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

El Carnaval de Oruro és una celebració religiosa producte d’un procés d’interculturalitat entre la religió catòlica les creences de l’altiplà sudamericà, que s’ha convertit en Obra Maestra del Patrimoni OraI Intanglibe de la Humanitat. El costum americà d’Ito fou transformat pel culte cristià en la processó a la Verge del Socavon, un cercavila de grups de diferents parts de Bolívia. Tots estos grups adopten unes especials caracteritzacions que es descobriran en el taller.

Carnestoltes és una festa quasi universal. Podem celebra-la de moltes maneres, però a Bolívia ho fan d’una forma molt especial. Enguany volem que conegues la seua “Diablada d’Oruro” plena de música, color, essers fantàstics i dimonis.
T’esperem al nostre taller on podràs saber més d’un dels carnavals més importants del món i per suposat dissenyar la teua pròpia màscara i ballar al ritme de diablada.
· Tots els diumenges.
· Horari: 12:30.
· Temps de duració: màx. 75’
· Concertació: en punt d’informació.
· Grup recomanable: 30 persones.
· Perfil de públic: majors de 4 o 5 anys segons tallers. Poden vindre acompanyats d’adults
· Idioma: castellà o valencià
· Programa temàtic: Tallers relacionats amb les sales permanents i /o temàtiques de les sales temporals o cicle festiu (annual)

– See more at: http://www.museuvalenciaetnologia.es/ca/content/carnestoltes-daltres-mons-carnaval-doruro-bolivia#sthash.0UjBto1G.dpuf

Museu Valencià d'Etnologia Ciutat Vella

Corona, 36
46003 Valencia