Música
Domingo 14/3 de 2021   19.00
Auditori de Torrent
Valencia (Zona + Alla…)
10€

La carrera multifacètica de CARLOS BIANCHINI és testimoni de la seua permanent creença del poder que té la música sobre la humanitat, creant programes que estenen els límits del gènere i la tradició per a explorar la creació musical com un mitjà no sols per a compartir i expressar significat, sinó també com un model per a la col·laboració cultural que ell considera essencial per a una societat forta.

A través dels seus recitals en solitari sempre comentats, els programes dissenyats especialment per als més joves, els seus laboratoris de composició dirigits a la creació musical participativa o les seues reflexives i experimentals performances escèniques, el músic barceloní trenca les barreres entre artista i audiències, acostant i fomentant entre el gran públic la música i les seues qualitats.

Carlos Bianchini ens presenta el seu segon treball discogràfic, Orchestral Works – Paisajes, una selecció d’obres que ha compost durant els seus viatges i que podrem escoltar a piano solo en aquest concert. A través de les seues obres viatjarem a Rússia, Llatinoamèrica, Nova York i diverses ciutats d’Espanya i el mateix compositor ens comentarà els detalls més íntims de les seues inspiracions.

Auditori de Torrent Zona + Alla…

Calle Vicent Pallardó, 25
46901 Valencia