Captura de pantalla 2021-06-04 a las 16.35.36
Altres
Sábado 12/6 de 2021   16.00
Centre del Carme
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

Col·laboracions expandides té per objectiu obrir al públic els processos de creació / recerca vinculats al projecte de residència artística que actualment s’està desenvolupant al Centre del Carme Cultura Contemporània “Del Pacífic a la Mediterrània: corporalitats en resistència, hibridacions ancestrals” desenvolupat per l’artista xilena Carla Motto.

En el procés del seu treball, observa amb especial atenció els processos agrícoles de l’arròs i les taronges sumats a la pesca, una de les activitats més antigues que ha perviscut en l’Albufera. Així com també, les comarques de l’Horta com una de les poques hortes periurbanes històriques que encara subsisteixen a Europa, posant l’accent en el que aquesta subsistència ha significat per a la comunitat.

Li interessa observar en aquests oficis la relació de pertinença identitària que conserven a partir de les herències tradicionals de les maneres de treball, cosmovisió i relació entre cossos, eines i territori, així mateix la forma en què s’han anat modificant.

L’atenció està posada en com les pràctiques i els sabers d’antany han possibilitat la resistència ecològica i la supervivència de formes amplificades d’entendre i entendre’ns amb la natura, i a el mateix temps, com una possibilitat de pensar en les connexions entre permanència, transformació i resistència dels cossos que les possibiliten.

Centre del Carme Ciutat Vella

Calle Museu, 2
46003 Valencia