Canco_per_tornar_a_casa_horitzontal
Escénicas
Domingo 1/3 de 2020   19.00
TEM
Valencia (Poblats Marítims)
10€

Què passa quan tres «ex actrius» unides per l’èxit i separades pel fracàs tornen a trobar-se? I què passa si en el seu camí es creua un hipnotista que fuig de la justícia i assumeix davant elles la falsa identitat d’un dramaturg escocés?

T de Teatre s’uneix a l’autora i directora Denise Despeyroux per protagonitzar aquesta fantasiosa proposta amb humor i pinzellades de drama. Renata, en plena crisi existencial, entabana a Rita i a Greta perquè acudisquen a visitar-la al vell casalot heretat de la seua mare en un remot poble català. Vint anys abans, les tres van ser responsables del primer gran èxit del dramaturg escocès Malcolm Logan; ara no són res. Vol el destí que mentre es teixeix aquest retrobament coincidisquen dos fets més. D’una banda, el cèlebre dramaturg, de sempre un llop estepari que fuig de la societat, decideix retirar-se en el cim de la seua carrera per anar-se’n a viure al bosc. D’altra banda, Jonàs, hipnotista expert, acaba de viure, al costat de la seua ajudant Valentina, un succés tràgic que el manté pendent d’un judici. Quan les tres amigues i els dos fugitius coincideixen en la taverna de poble, Renata no té cap dubte: aquest home de semblant turmentat és Malcolm Logan i cal convèncer-lo que escriga per a elles el seu últim i definitiu èxit. Per la seua banda Jonàs, en plena crisi d’identitat, no deixarà pasar eixa oportunitat de convertir-se en el cèlebre i enigmàtic geni.

Denise Despeyroux és autora i directora d’escena amb més de deu obres estrenades. Títols com La Realidad, Carne viva, Los dramáticos orígenes de las galaxias espirales i Un tercer lugar li han valgut ser reconeguda com una de les veus més singulars i interessants de la dramatúrgia espanyola contemporánia. Ara signa Cançó per a tornar a casa.

TEM Poblats Marítims

Plaza del Rosario, 3
46011 Valencia