TEATRE_BARCELONA-caida_libre_cia_sharon_fridman_3
Escénicas
Sábado 30/4 de 2016   20.30
TEM
Valencia (Poblats Marítims)

L’últim treball de la Compañía Sharon Fridman ha obtingut el Premi Max 2015 al millor espectacle de dansa. Caída libre parteix d’una idea: la nostra supervivència és una qüestió vertical i aixecar-se després de caure és un cicle infinit que es reprodueix cada dia. Les resistències a caure, a abandonar estructures vitals defensives, pot conduir a un estancament descoratjador.

El ballarí israelià i establert a Madrid Sharon Fridman defineix esta creació com “sis cossos en un concepte d’unió, marcat per l’oblit i la manca de contacte en el dia a dia”. La seua recerca al voltant del moviment se centra ací en l’exploració de l’il·limitat repertori del cos quan cau. La caiguda es converteix en un inesgotable punt de partida des del qual traçar múltiples trajectòries.

Caída libre és una coreografia que reflexiona sobre com un grup pot facilitar aquesta metafòrica caiguda lliure que ens obliga a tornar a aixecar-nos, que pot permetre a l’individu redimir-se, lliurar-se a la seua naturalesa i continuar el seu camí.

TEM Poblats Marítims

Plaza del Rosario, 3
46011 Valencia