8-femmella-25x25
Exposicions
Del mar 5/12 de 2017 al lun 5/2 de 2018
Mar d'Amura
València (Poblats Marítims)
Entrada libre

Del 5 de desembre de 2017 al 5 de febrer de 2018 podreu veure a la sala principal de Mar d’Amura l’exposició BRI-COLLAGE, una sèrie de vint-i-un collages de Femmella.

«Femmella no és artista. Li agradaria saber fer prestatgeries en deu minuts, com eixe basc de la tele. Femmella fa bri-collage. Bri-co-lla-ge. I pren cocacoles amb Eugenia Loli, Rosa Desalvo, Isabel Chiara i Beth Hoeckel. De quan en quan, berena amb Sammy Slabbinck, Julien Pacaud i Scorpion Dagger, o llança pedres al riu amb Grete Stern i Martha Rosler. Però les seues principals influències són el seu saturat inconscient i l’humor negre que la posseeix quan està de mala llet.

“El collage és una tasca lúdica capaç de burlar el fals absolutisme de les coses, perquè en juxtaposar realitats dispars aquestes es relativitzen de manera poètica i subversiva.” (Max Ernst).

Femmella no volia muntar aquesta exposició, però l’hem fet xantatge amb un joc de gúbies, un tornavís i un paquet de brides. No farà inauguració oficial. Les obres estaran a la venda. Amb els diners, diu, s’anirà de vacances a un collage animat de Terry Gilliam.»

Mar d'Amura Poblats Marítims

Progrés, 159
46011 València