noticia_489
Altres | Menuts
Domingo 13/6 de 2021   11.00
Jardí Botànic
Valencia (Extramurs)
Entrada libre

Canviem d’estació! La temperatura és més càlida, i la llum i el color transformen el paisatge del nostre Jardí amb l’arribada de la primavera. Les plantes floreixen, reverdeixen i molts altres verbs que ens confirmen que el bon temps ha aplegat per a quedar-se. 

Tot convida al passeig! I és per això que volem oferir-vos des del Botànic una altra edició de les nostres visites guiades de cap de setmana. Una experiència orgànica molt enriquidora per gaudir des del pròxim dissabte 20 de març fins al diumenge 13 de juny. Podreu participar, prèvia reserva i abonant l’entrada del Jardí, d’un recorregut pel Jardí de la mà dels guies del Gabinet de Didàctica, i descobrir amb els vostres propis ulls les transformacions de la nostra col·lecció vegetal en aquesta estació de l’any.

Farem dos tipus de visites: una per a adults, els  dissabtes, i altra per a públic més  familiar, els  diumenges. Si veniu amb el grup d’adults podràs conèixer la història del Botànic, curiositats del Jardí, les espècies més emblemàtiques i les que llueixen més espectaculars a l’hivern, i a més visitaràs els hivernacles i les diferents col·leccions vegetals. D’altra banda, si vos acompanyen xiquets i xiquetes, podreu culminar un entretingut i enriquidor passeig pel Jardí amb  un taller didàctic. La temàtica dels tallers serà variada i cada setmana us anirem informant dels seus continguts (conreus hortícoles, plantes aromàtiques, jardineria, manualitats vegetals, etc.).

El dilluns de cada setmana publicarem les visites del cap de setmana corresponent, i obrirem la reserva prèvia. Una vegada completat l’aforament, farem un xicotet llistat d’espera per a possibles baixes, i si no aconseguiu plaça, no vos preocupeu, a la setmana següent tindreu una nova oportunitat!  L’aforament està limitat a 15 participants, per a garantir grups reduïts d’acord amb les mesures COVID 19. Caldrà dur mascareta, es farà presa de temperatura i a l’entrada del Jardí trobareu gel hidroalcohòlic perquè us pugueu desinfectar les mans. les mans. Si voleu més informació, visita la secció #JardíSegur.

Gaudiu del Botànic de primavera, a l’aire lliure i amb tota la seguretat! 

Jardí Botànic Extramurs

Quart, 80
46008 Valencia