noticia_481
Altres | Menuts
Domingo 7/3 de 2021   11.00
Jardí Botànic
Valencia (Extramurs)
Entrada libre

Aprofiteu les poques hores de llum que ens regala l’hivern per a passejar pel Botànic, mentre descobriu curiositats sobre la natura que inunda cada racó del nostre Jardí.
Un paisatge canviant estació rere estació on ara destaquen les branques nues dels arbres monumentals, que dirigeixen la nostra mirada fins la diversitat de les seues escorces, l’aroma a terra humida i fulles en descomposició, o el fullatge sempreverd de les coníferes i altres plantes perennes. Un ambient tranquil de letargia vegetal i animal on qualsevol floració hivernal es converteix en tota una festa de sentits.
Així, vos convidem novament a gaudir d’aquesta enriquidora i orgànica experiència mitjançant les nostres visites guiades gratuïtes. Tots els caps de setmana, des del 23 de gener fins al 14 de març, podreu participar, prèvia reserva i abonant l’entrada del Jardí, d’un recorregut pel Jardí de la mà dels guies del Gabinet de Didàctica, i descobrir amb els vostres propis ulls les transformacions de la nostra col·lecció vegetal en aquesta estació de l’any.
Farem dos tipus de visites: una per a adults, els  dissabtes a les 10:30 h, i altra per a públic més  familiar, els  diumenges  a les 11:00 h. Si veniu amb el grup d’adults podràs conèixer la història del Botànic, curiositats del Jardí, les espècies més emblemàtiques i les que llueixen més espectaculars a l’hivern, i a més visitaràs els hivernacles i les diferents col·leccions vegetals. D’altra banda, si vos acompanyen xiquets i xiquetes, podreu culminar un entretingut i enriquidor passeig pel Jardí amb  un taller didàctic. La temàtica dels tallers serà variada i cada setmana us anirem informant dels seus continguts (conreus hortícoles, plantes aromàtiques, jardineria, manualitats vegetals, etc.).
El dilluns de cada setmana publicarem les visites del cap de setmana corresponent, i obrirem la reserva prèvia. Una vegada completat l’aforament, farem un xicotet llistat d’espera per a possibles baixes, i si no aconseguiu plaça, no vos preocupeu, a la setmana següent tindreu una nova oportunitat!  L’aforament està limitat a 15 participants, per a garantir grups reduïts d’acord amb les mesures COVID 19. Caldrà dur mascareta, es farà presa de temperatura i a l’entrada del Jardí trobareu gel hidroalcohòlic perquè us pugueu desinfectar les mans. les mans. Si voleu més informació, visita la secció #JardíSegur.
Gaudiu del Botànic d’hivern, a l’aire lliure i amb tota la seguretat!

Jardí Botànic Extramurs

Quart, 80
46008 Valencia