Black Chocolate MusicFest
Música
Sábado 21/12 de 2019   21.00
Matisse Club
Valencia (El Cedro)
10/12€

Amb la participació de:
ESCARLATES

JAMALEÒNICS

RÀDIO RUDE

+ JAH PINXO JOH DJ SET

I repartirem un dolç de xocolata per al públic!

El Black Chocolate és un festival autogestionat que hem creat un grup de col·legues amb la il·lusió de mostrar grups que ens flipen. Comptarem amb participants locals, propers a l’escena reggae-ska i altres vessants de la música negra i que no tenen la presència que mereixen als esdeveniments més mainstream del panorama musical.

“Black” perquè és l’origen de la nostra sang, i pensem que les arrels afro-americanes comunes a la humanitat mereixen un reconeixement que la societat blanca nega. Babylon ens té rentat el cap, i només amb ajuda de la cultura negra trobarem la connexió amb qui som, la que ja fa anys vam perdre.

“Chocolate” perquè és una forma de plaer molt valorada i comú a totes les societats. Perquè la xocolata negra és una forma primitiva, una innocent recepta que ha travessat el món sencer i que ens recorda constantment quins són els sabors de la terra.

La nostra primera edició serà el dissabte 21 de desembre a València, a la sala Matisse, i comptarà amb Ràdio Rude, Escarlates, Jamaleònics i el DJ amb més groove de la terreta: Jah Pinxo Joh DJ Set.

Ens agrada treballar amb il·lustradors de la zona, per això el mèrit d’este treball és per a D. Vanderh / Grafista.

I volem agraïr la col·laboració a Trufas Martinez perquè aportaran un toc de xocolata a tots els participants.

Si vols saber més, entra a la nostra web: www.blackchocolatemusicfest.es

ENTRADES: 10€
OBRIREM PORTES A LES 21H

Matisse Club El Cedro

Campoamor, 60
46022 Valencia