Captura de pantalla 2016-06-09 a las 9.25.33
Música
Sábado 2/7 de 2016   22.00
Biar
Biar (Zona + Alla…)
5/8€

El dia 2 de juliol a partir de les 22:00h es celebrarà a Biar el festival Biarfest. Aquest festival forma part de la programació de la Fireta d’estiu de Biar que es celebrarà en aquesta localitat els dies 1, 2, i 3 de juliol. Al festival Biarfest que es farà a l’antic camp de futbol de Biar hi haurà un cartell molt variat i eclèctic. El grup Sense Sal format per vuit amics de Terrassa, aquest 2016 han presentat el seu nou disc Crida amb mi amb el què s’estàn fent  sentir. Prova d’açò és la seua participació en els principals festivals de Catalunya i en l’anunci publicitari d’una coneguda marca de cervesa.

El Diluvi, es defineix com un grup de música de folk modern que fusiona diversos estils musicals, com cúmbia, reggae, rumba, folk i música tradicional o d’arrel Valenciana. Amb instruments de la zona mediterrània com el violí, bandúrria, acordió diatònic, guitarra flamenca, guitarró i percussions de tota mena. Creant així un nou estil que anomenen Mestissatge Mediterrani.

Auxili banda formada per 9 músics valencians de formaciómusical diversa i amb un marcat estil reggae ctualment es troben immersos en la presentació del seu tercer treball anomenat “Instants Cremant”,  Un disc més personal, íntim, positiu, versatil, deu cançons on trobem lletres basades en diferents moments i estats d’ànim, una recerca de les arrels a la quotidianitat, al seu dia a dia.

I per últim presentant el seu últim disc a casa Kontaminació Akústika el grup de Biar fan ska-fusió, amb tocs reggae, funky, balkan, cumbia, sense por a barrejar sempre que faça ballar. Dolçaina, secció de vents, percussió llatina i musica electrònica. EL Biarfest serà el concert on presenten el seu nou disc “Voraviu”.

Biar Zona + Alla…

Biar
03410 Biar