logoBIANOnegre_preview
Dj | Música
Viernes 2/3 de 2018   23.59
Sala La Peligro
Valencia (Universitats)
6/8€

Arriba la visita Bimensual de Biano a La Peligro !!! Una festa que ja s’ha convertit en un referent de diversió!! L’última sessió va ser definida com:”catarsi col·lectiva”

Vols saber el que és el frenesi?? Veuen-te el 2 de Març a La Peligro

BIANO es donà a conèixer al front de la maquinària del grup ORXATA, projecte pioner a les nostres terres en quant a ritmes electrònics perifèrics. També forma part de BAFLE! i ESOC, col·lectiu que experimenta amb la música electrònica improvisada, el videoart i l’art d’acció.

En solitari actua amb un directe de techno amb màquines [BIANO a màquina]. Com a DJ s’ha especialitzat en punxar amb el mòbil. A les seues sessions trobem una gran descàrrega d’estils ballables que van des del Moombah, Trap, Kuduro, Zoukbass o Dancehall fins al Techno, Bakalao o Eurodance; una forma de fer festa que l’ha portat a punxar a festivals com el Festivern o el Primavera Sound i a ciutats com València, Barcelona, Madrid, Berlín, Viena, Lieja, Medellín o Londres.

HORARI: 2.00h-7.00h

Gratis fins a les 3.00h, després 8€ amb dos birras o una copa, amb descompte 6€. Arreplega el teu descompte nostres locals col·laboradors

Mes info: La Peligro

La_Peligro_Paranormal_Club

Sala La Peligro Universitats

Pl. Honduras, 37
46022 Valencia