biano color
Dj | Música
Sábado 26/5 de 2018   23.59
La peligro
Valencia (Universitats)
6/8€

Este mes tenim sessió especial de Biano. Des de les 00.30 de la nit que obrirem portes podràs ballar amb la nostra invitada espècia AINA i després BIANO tancarà la nit amb una sessió de les bones!

Aina va estudiar disseny de moda i més avant es va donar a conéixer en xarxes socials per la seua pràctica en fotografia en Instagram mostrant la seua passió per una molt selecta i única estètica i defenent la neutralitat i igualtat de gènere.

Després de mudar-se a Londres i aparéixer en videoclips d’artistes com a Arca o Dj Shadow es va veure embolicada per un movimiento/escena musical que li va canviar la seua forma de veure les coses, l’interés per la música entre altres. Açò és el que la va inspirar a començar a punxar i el que pretén transmetre en els seus dj set.

Aina fusiona el trance, hardcore, grime, reggaeton, trap i dancehall amb eixa estètica que mostra en internet, dins d’una esfera ectrónica tan abstracta com contundent i ballable.

BIANO es donà a conèixer al front de la maquinària del grup ORXATA.També forma part de BAFLE! i ESOC, col·lectiu que experimenta amb la música electrònica improvisada, el videoart i l’art d’acció.

En solitari actua amb un directe de techno amb màquines [BIANO a màquina]. Com a DJ s’ha especialitzat en punxar amb el mòbil. A les seues sessions trobem una gran descàrrega d’estils ballables que van des del Moombah, Trap, Kuduro, Zoukbass o Dancehall fins al Techno, Bakalao o Eurodance…

HORARI: 2.00h-7.00h

Gratis fins a les 3.00h, després 8€ amb dos birres o una copa, amb descompte 6€. Arreplega el teu descompte als nostres locals col·laboradors

Mes info: La Peligro

La_Peligro_Paranormal_Club

La peligro Universitats

Pl. Honduras, 37
46022 Valencia