Captura de pantalla 2020-11-09 a las 10.52.15
Altres
Viernes 27/11 de 2020   13.15
Centre del Carme
Valencia (Ciutat Vella)

¿Series el mateix si no hagueres anat a escola?, ¿Quins espais són els més suggerents per aprendre?, ¿Trobes que l’ escola t’ allibera?

Una “autobiografia escolar” és un relat personal de la nostra vida escolar. En ella es narren les experiències acumulades en el entorn escolar durant la vida d’ una persona i es manifesten les concepcions subjacents que tenim dels docents, del seu rol, del sistema escolar, del currículum i del nostre ensenyament i procés  d’aprenentatge individual, dins i fora de l’ escola.

Normalment aquest tipus d’ exercici ho practiquen els adults i, especialment, aquells que es dediquen a l’ensenyament o a l’ estudi de la pedagogia. La crisi sanitària ha obligat a replantejar l´ús dels espais escolars dins i fora de l´entorn educatiu formal. Aquesta és una oportunitat per a “fer pensar” l’ escola i el museu del seu paper com a espais d’ aprenentatge. Durant el curs 2020-21, les classes de filosofia del I.E.S Barri del Carme tenen lloc al CCCC.  Els alumnes de 4t de la ESO crearan AutobioESCOLAfies individuals escrites i visuals. Aquestes  es posaran en comú dins d’ una visita a la exposició Repensar L’ Escola en la Sala Zero el 28 de novembre.

AutobioESCOLAfia s´emmarca dins de Creixem al Carme, un projecte que desenvolupa relacions a llarg termini entre les institucions educatives i culturals per tal d´enfortir l’ entorn on aquestes conviuen.

Centre del Carme Ciutat Vella

Calle Museu, 2
46003 Valencia