CARTELL CINEMASCORE 2021
Altres
Jueves 4/2 de 2021   19.00
UJI
Castelló (Zona Aragón)
5/15€

El Cinemascore ‒ Mostra de música en directe i cinema, és un festival únic en la seua espècie, amb la idea clara de crear esdeveniments en els quals cinema i música estiguen íntimament lligats a l’escenari. Un espai en el qual els artistes interpreten, en directe, la seua particular i exclusiva versió sonora per a la pel·lícula que es reprodueix en la pantalla. Amb propostes singulars, i quasi exclusives, el Cinemascore ofereix la possibilitat de gaudir del cine i de la música en directe d’una forma diferent, on les sensacions poden ser molt enriquidores. El Cinemascore és un projecte organitzat des de l’Aula de Cinema i Creació Juvenil de l’UJI i la promotora Born Music.

Preu: 5 € – Tarifa reduïda: 3 € / Abonament: 15 €

Jesús Gallardo i Xavi Muñoz associen els seus talents per primera vegada en aquesta experiència única. Jesús Gallardo, bateria, improvisador, compositor i molt actiu en l’escena local, les seues baquetes han participat en innombrables projectes de molt diversos estils. Muñoz és probablement un dels músics més internacionals de l’escena castellonenca. Baixista en els mítics Stereolab, o d’artistes de la talla de Dorian Wood o Daniel Johnston, Muñoz té un currículum envejable com músic al qual suma, a més, la seua faceta com a productor.

El abrazo de la serpiente
Colòmbia. 2015. B/N. 125 min. NR-12
Direcció: Ciro Guerra
Guió: Jacques Toulemonde, Ciro Guerra
Intèrpretes: Nilbio Torres, Antonio Bolívar, Jan Bijvoet, Brionne Davis, Yauenkü Migue, Luigi Sciamanna, Nicolás Cancino…
Sinopsi: Karamakate és un poderós xaman de l’Amazònia, últim supervivent de la seua tribu, que viu en la part més profunda de la selva en un aïllament voluntari. Dècades de soledat l’han convertit en una despulla humana, desproveït de records i emocions. La seua existència buida es veu alterada per l’arribada d’Evan, un etnobotànic que busca una poderosa planta sagrada, capaç d’ensenyar a somiar.

UJI Zona Aragón

Av. Vicent Sos Baynat, s/n
12071 Castelló