Altres
Jueves 28/1 de 2021   10.30
Centre del Carme
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

Sant Joan de Déu València presenta totes aquelles iniciatives desenvolupades durant 2020, mostrant el poder i potencial que ofereix l’art.

L’exposició IN(VI)SIBLES mostra un documental i una selecció de les produccions realitzades en els tallers de mediació artística de Sant Joan de Déu Serveis Socials València; aquesta organització acull a persones sense llar, en situació d’exclusió social respectant la seua dignitat, cuidant-les i promovent millores en la seua qualitat de vida. Contribueix a la cerca d’ocupació, afavoreix les relacions interpersonals i activitats d’oci significatives.

Des de la universitat i a través de la metodologia d’Aprenentatge- Servei, procurem col·laborar per a complir amb aquests objectius, millorant competències i habilitats de caràcter físic i social, però sobretot es dirigeixen cap al desenvolupament emocional i cognitiu de les persones.

Aquest projecte s’ha pogut realitzar gràcies al 2n premi concedit en la Iª edició de “ART I COMPROMÍS” de la Universitat Pablo Olavide de Sevilla,  coordinat per Livia Guillem i Felicia Porta en col·laboració amb Valle Ponce i Maia Calvo, estudiants en pràctiques voluntàries d’Aprenentatge-Servei de la Facultat de Belles Arts de la UPV i Rosario Múñoz i Isabel Andreu, estudiants del Màster PERMEA del CMCV y la UV en el CCCC.

Centre del Carme Ciutat Vella

Calle Museu, 2
46003 Valencia