Altres
Sábado 27/3 de 2021   18.00
Centre del Carme
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

Lloc: Sala Refectori-CCCC

En la sessió número 16 intervenen 3 performers:

Álvaro Pichó “Tots els artistes de la performance toquen 2 o 3 disciplines més, en el meu cas serien l’obra plàstica, fotografia, art digital i cinema experimental. Amb la performance la meua marxa ha anat madurant de la gosadia a la síntesi. M’obligue a treballar amb la senzillesa, amb pocs o mínims elements. També m’obligue cada vegada a realitzar una acció nova, mai repetisc, per a enfrontar-me al repte de crear: recompensa intransferible però compartible. I l’últim diferent a l’anterior, i potser espentat per aqueixa senzillesa, és experimentar la meua relació amb l’element triat i l’espai, perquè em donen ells els moviments i els gestos i no extraure’ls només de la meua reflexió”.

Lucía Peyró “Recórrec el mateix trajecte una vegada i una altra. Una vegada i una altra vegada. Amb cada inici comença un nou trajecte, amb cada recorregut un nou no sé a on arribar. No és la meua pretensió fer exactament tot l’anterior, ni tan sols repetir, això és impossible. Només escolte el que queda per davant, a un i a un altre costat, la qual cosa queda per darrere, seguint una línia fictícia amb racons, amb ressons, amb ombres, amb serrells”.

Jesús Domínguez “ L’acció és una pràctica d’investigació sobre la creació de l’espai esdevingut acompanyada per elements materials i sonors on intervenen el concepte d’atzar i la incorporació de la improvisació variable. El so i les pauses suposen una alteració en la percepció de l’espectador els quals, són usats com a matèria primera per a conformar l’acció íntegrament. La simbiosi que ocorre entre les diferents corporalitats que habiten la performance és també objecte d’estudi en la realització d’aquesta.”

Centre del Carme Ciutat Vella

Calle Museu, 2
46003 Valencia