Captura de pantalla 2018-10-23 a las 18.30.59
Exposicions
Del sab 27/10 al vie 7/12 de 2018
Las Naves
Valencia (Poblats Marítims)
Entrada libre

El projecte expositiu pretén generar en Las Naves un espai de creació, aprenentatge, discussió, trobada i escolta, obert a la diversitat, accessible i participatiu, sensible a la realitat individual i grupal de les persones i des d’una perspectiva Intercultural, intergeneracional i de gènere.

La idea precursora d’Animació per a transformar el món naix dins del Festival Internacional d’estudiants Prime the Animation, per a consolidar un lloc en el qual l’animació actue com a mediador social. Per a dur a terme aquest plantejament innovador hem comptat amb la participació de quatre autorxs compromesxs amb el social des d’aquest art, els qui a través de les seues obres i tallers amb diferents col·lectius, ofereixen propostes concretes, amb l’objectiu final de dinamitzar les relacions de consciència i bon tracte entre els participants, el seu entorn i les seues creacions:

Coke Riobóo, la mirada critica i reflexiva sobre les il·lusions trencades del migrant o els tòpics ideològics en la nostra societat.

Lourdes Villagómez barreja imatges de la vida diària de les dones i els seus objectes quotidians, en una fusió de llenguatges per a construir un discurs propi des del femení creador.

Isabel Herguera imagina històries que duu a terme en diversos llocs del món, plenes d’humanitat i empatia amb els més desfavorits i que succeeixen en “escenaris que caben en una maleta”.

Mario Torrecillas, director de Xicotets Dibuixos Animats (PDA) i guionista, treballa a través de tallers amb l’objectiu d’educar en cinema i diversitat cultural, donant veu a joves, xiquets i majors a través de l’animació, el dibuix i la música. Todxs ellxs són creadors i creadores per la consciència i el canvi a través de l’animació per a transformar el món. https://www.lasnaves.com/cultura/73582/

Las Naves Poblats Marítims

Calle Joan Verdeguer, 16-24
46024 Valencia