Presentació de llibre/disc
Domingo 19/9 de 2021   12.00
Centre del Carme
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

Mitjançant coloristes il·lustracions realitzades per Jesús Padilla i el relat en set idiomes, es descriu la història d’una gosseta anomenada Taca, pèrdua a la ciutat. Un conte per a inculcar a xiquets i xiquetes el respecte, cur i obligacions envers la resta d’animals.

Taca, després de ser trobada a la porta d’un periòdic, és acollida per una humana i a partir d’ací el relat transita per les seues experiències: visites veterinàries, lavabo, jocs, amistats canines i alegries compartides. Ángeles Sanmiguel, autora de la història acosta a la infància una experiència educativa i lúdica en pro dels drets animals, el gaudi de la convivència i la valoració de sentiments en altres éssers que comparteixen el planeta.

‘Taca, sus juegos y juguetitos’, en la seua presentació, de manera pionera, conjumina la presència d’animals de companyia i públic en un espai cultural institucional. Taca recorre València, ens porta a la platja, passeja pel llit enjardinat del riu Túria i gaudeix observant el vol dels ocellets i els jocs infantils.

Centre del Carme Ciutat Vella

Calle Museu, 2
46003 Valencia