Música
Jueves 20/2 de 2020   20.00
La Mutant
València (Poblats Marítims)
12€

El títol ja denota a quin costat es posiciona el cantautor.
Andreu Valor [Cocentaina, 1978]. Un dels cantautors més prolífics i actius de l’actual escena musical valenciana.
Passats els 800 concerts, set discs a les esquenes i una activitat intensa en escenaris, televisió i streaming, arriba INSURRECTE, el nou disc d’Andreu Valor.
Amb nous formats que no perdran l’essència intimista, personal, pròxima i honesta que defineixen a la perfecció a l’artista, arriben noves sonoritats i textures que renoven les propostes que ens tenien acostumades del cantautor.
Sense perdre la sensibilitat cap a l’expressió, la vida i la preocupació social, buscant experimentar amb nous sons i estils, amb la necessitat contundent d’equilibrar música i lletra, aquest nou projecte és un risc desitjat que tracta d’aportar noves coses i millors sentiments. Sempre un pas endavant.
Amb més de 100 concerts a l’any, Andreu Valor s’enfronta una vegada més al gran repte de superar-se en tots i cadascun dels seus concerts, independentment del format del qual es tracte, des de concerts súbtils i ínimts fins a un públic més que nombrós en cadascun delsgrans esdeveniments.
Un muntatge ben gros d’un treball audiovisual i musical que acaba amb un tret d’eixida, una renovació sonora i un compromís de futur immortalitzat en suports presents, passats i futurs [vinil, usb, cd & vídeo] sota el títol d’INSURRECTE.
Si el silenci ho permet, les cançons no seran crit; però sí, consciència i emoció.
#INSURRECTE

La Mutant Poblats Marítims

Joan Verdeguer, 16
46024 València