Confèrencia-Debat
Jueves 26/11 de 2020   19.00
La Nau
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

La programació de l’Aula de Literatura de la Universitat de València continua el pròxim dijous, dia 26 de novembre, a les 19 hores, en el Centre Cultural La Nau. Ho farà amb una conferència dialogada sota el títol ‘El mapa de la creativitat’, on l’escriptora i poeta Ana Merino desgranarà les claus de la seua última novel·la: ‘El mapa de los afectos’, guanyadora del Premi Nadal 2020. L’acte estarà presentat i moderat per la responsable de l’Aula de Literatura de la Universitat de València, Cristina García Pascual.

‘El mapa de los afectos’ és una novel·la coral -i la primera novel·la de l’autora-, que persegueix el rastre de les persones que construeixen les històries amagades dels llocs; llocs on s’evoquen absències, successos estranys, on ocorren crims inexplicables, es conviu amb les tensions personals i familiars i on només la pulsió del bé sedimenta el pòsit necessari per a continuar vivint.

En la xarrada, l’autora tractarà el procés creador abordant la seua pròpia experiència en la construcció de la novel·la ‘El mapa de los afectos’. L’escriptora reflexionarà sobre els temes i la dimensió coral de la trama i la seua relació amb la literatura i el còmic. Abordarà també la idea de l’atmosfera, la plasticitat i els plans com a reptes narratius que s’inspiren en les possibilitats gràfiques i la poesia.

L’entrada a la conferència és lliure i limitada a la capacitat de la sala. Per a complir amb les condicions sanitàries exigides per la covid-19, les places són molt restringides, per la qual cosa es prega que la inscripció la formalitzen únicament les persones que estiguen segures de poder assistir a través d’aquest enllaç https://events.fundacio.es/o/43. Les conferències podran recuperar-se amb posterioritat des del Canal MediaUni i el Canal YouTube del Centre Cultural La Nau.

La Nau Ciutat Vella

Universitat, 2
46002 Valencia