Música
Jueves 16/5 de 2019   12.00
Ajuntament de València
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

El Saló de Cristall acollirà el pròxim dijous, 16 de maig, a les 12 hores, un concert de música de cambra interpretat per l’alumnat del Conservatori Municipal José Iturbi. Este recital, dirigit pels professors Miguel Morellá Asíns i María José Llorens Esteve, s’emmarca en el cicle de concerts dels dijous que l’Ajuntament programa per a tota la ciutadania.

Entre les composicions que l’alumnat de l’esmentat centre docent ha elegit per a acostar a la ciutadania la música de cambra es troben, per exemple, Syrinx, una peça escrita per Claude Debussy exclusivament per a solos de flauta.

Al Saló de Cristall també es podrà escoltar, entre altres obres, Allegro Spirituoso, del compositor italià Francesco Geminiani, i la Sonata en la menor del músic alemany Carl Philipp Emanuel Bach, fill de Johann Sebastian Bach.

Pel que fa a l’alumnat que participarà en el concert, seran setze els músics que interpretaran amb els seus instruments un total de huit peces. Concretament, Irene Bódalo Jordá, J. Vicente Castelló Marco, María Herrero Ferrer, Luis Blanco Villena, Núria Valero Barrachina, Lucía Sacristán Arnal, María Ruiz González i Álvaro Tatay González tocaran la flauta; Inés Soriano Monzó, María Valverde Montesa i Irene Pinés Jaen, l’oboé; Jorge Baixaulí i Juan Marín Llorens, la guitarra; Sonia Clariano Hervás, el clarinete, i Héctor Cruz Fernández, el violoncel.

Ajuntament de València Ciutat Vella

Pl. Ajuntament, 1
46002 Valencia